Vrijdag 6 juli 2018…..HET WAS LADIESNIGHT!!

Wat een opkomst! 30 dames hadden zich aangemeld voor de ladiesnight. Veel dames van NTC maar er waren ook vriendinnen van NTC leden  en “oud” tennissers die mee wilden doen! De jongste dames van de club waren er en ook de oudste dames deden fanatiek mee.

Een aantal begonnen gelijk al met vragen: wat gaan we doen, wat gaan we maken, wat is de bedoeling?

Na een korte uitleg over de indeling voor het tossen en de workshop begonnen we natuurlijk met een kopje thee/ koffie met een heerlijke bonbon aangeboden door koffiewinkel Frans de Grebber.

Helaas waren er een aantal dames geblesseerd en deden niet mee met het tennissen dus gingen 12 dames de baan op en de andere dames kregen van Esther van “ de Woongarage” uit Nijeveen uitleg wat er gemaakt kan worden met een paperbag.  D.m.v. sjablonen, stempels en handlettering  konden we de paperbag oppimpen. Wat een mooie teksten zaten ertussen en wat een creatieve dames waren er aanwezig.

Intussen werd er natuurlijk fanatiek getennist door de dames, waarbij met regelmaat een hoop gelach te horen was. Voor een aantal dames was het toch al wel weer een paar jaar geleden dat ze getennist hadden. Misschien spierpijn tot gevolg?

Na 2 rondes hielden de meeste dames het tennissen voor gezien, was de paperbag klaar en werd wijn, bier en frisdrank op tafel gezet. Hierbij werden heerlijke hapjes geserveerd, aangeboden door de COOP Nijeveen.

Een aantal dames hadden nog niet genoeg getennist en gingen nog even de baan op. We troffen het natuurlijk ook met het weer. En deze avond hadden we ook de eer om als eersten te kunnen spelen met de nieuwe verlichting.  

Al met al was het een zeer geslaagde avond. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Alle dames hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid en tot volgende keer!!

Fennie, Geke en Wies.

 

 

 

Free Lightbox Gallery
Ga naar boven