NIEUW: Zomerlidmaatschap
Om kennis te maken met tennis en met NTC Nijeveen bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een zomerlidmaatschap.  De voorwaarden voor het zomerlidmaatschap zijn:

  • geldig voor de maanden juni t/m augustus 2019
  • de kosten van het zomerlidmaatschap bedragen € 35,00
  • er kan eenmalig gebruik gemaakt worden van het zomerlidmaatschap
  • bij het zomerlidmaatschap ontvangt u geen KNLTB-pas, dus biedt niet de mogelijkheid voor het spelen van KNLTB toernooien. U kunt wel deelnemen aan onze Clubkampioenschappen.
  • van april t/m juni worden er op zaterdag en zondag competitiewedstrijden gespeeld. Hierdoor kan het voorkomen dat er op bepaalde tijden geen banen beschikbaar zijn. Via de Kalender op onze website kan gekeken worden of en op welke tijdstippen er competitiewedstrijden gespeeld worden.

 

Je kunt je inschrijven voor het zomerlidmaatschap via het algemene inschrijfformulier en e-mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is op dit moment niet mogelijk om je via de website in te schrijven voor de Clubkampioenschappen Mix. Er wordt aan gewerkt om dit weer mogelijk te maken, maar tot die tijd kun je je inschrijven door het sturen van een email met je naam en de naam van je dubbelpartner naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij voorbaat dank.

De Toernooicommissie.

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Voor meer informatie, kun je dit fimpje bekijken over naar deze pagina gaan.

Ga naar boven