Welkom op de website van NTC Nijeveen
NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennisvereniging met circa 100 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor het downloaden van het inschrijfformulier. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
NTC Nijeveen Open 2019
De wedstrijdplanning voor het NTC Nijeveen Open 2019 is gereed .Je kunt deze bekijken via deze link

NTC Ladies Night - 5 juli 2019
Wegens groot succes vorig is er dit jaar ook weer een ladies night!! Ook dit jaar gaan we met z'n allen tennissen en iets leuks maken. 
Kosten: 10 euro. Inclusief kop koffie of thee met iets lekkers erbij en na het tennissen een borrelhapje.
Geef je snel op want maximaal 32 personen kunnen meedoen. Je kunt je opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ladies Night 2019 

Schema kantinedienst
De indeling van de kantinedienst voor het seizoen 2019 staat online. Mocht je verhinderd zijn op de avond waarop je ingepland staat dan verzoeken we je om zelf vervanging te zoeken of te ruilen en dit door te geven aan de kantinecommissie via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
UPDATE 6 april: het is weer mogelijk om binnen het kantineschema te zoeken op naam, zodat je kunt zien op welke data je ingedeeld bent voor de kantinedienst. Toets (een deel van) je naam in en wacht even tot het doorzoeken van het schema voltooid is en de zoekresultaten getoond worden.
Clubkampioenschappen Dubbel
Onze clubkampioenen 2019 zijn geworden in de damsdubbel Mirjam en Edith, in de herendubbel Bart en Jacob.

Openingstoernooi / NTC Nijeveen Open 2019
De data van het Openingstoernooi en het NTC Nijeveen Open 2019 zijn gepland.
Openingstoernooi zaterdag 30 maart 2019
Clubkampioenschappen Dubbel dinsdag 11 t/m zondag 16 juni 2019
NTC Nijeveen Open 2019 maandag 24 t/m zondag 30 juni 2019
Clubkampioenschappen Mix maandag 9 t/m 15 september 2019 

Privacy Policy
Naar aanleiding van de invoering van de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld waarin we vastgelegd hebben welke informatie we van onze leden bewaren, voor welk doel en met wie wij deze informatie delen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Jaarkalender 2019
Er is een jaarkalender gemaakt met de activiteiten die op dit moment gepland staan voor 2019. Initiatieven voor extra activiteiten zijn van harte welkom en kunnen aangemeld worden bij het bestuur via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

arbosupport.jpg kvanbeekschilderwerken.png oostergetel.jpg matter.jpg bakkerijstrijker1.jpg toyota-vanderlinde.jpg eikenaar.jpg bakker1.jpg racketcentrum.jpg

Pasfoto KNLTB-pas
Wil je een nieuwe foto op je KNLTB-pas? Klik dan op deze link om een nieuwe pasfoto te uploaden en te versturen naar de ledenadministratie.  
Ga naar boven